typotrafik

 
think-before-ny-fl.jpg
 
 

Mivel foglalkozunk?

2013 óta, folyamatos fejlesztések útján alakult ki magasnyomó nyomdaműhelyünk, melyben a papír előkészítésétől és íves vágásától kezdve a kész nyomatok szárításáig minden munkafolyamatot egy helyen, „házon belül” végzünk.

A TypoTrafik nyomdaműhelye elsősorban olyan magasnyomott - vagy ismertebb angol elnevezése szerint letterpress - nyomatok készítésével foglalkozik, ahol fontos a magas minőség és a kézműves kivitelezés. De mondhatjuk úgy is, hogy olyan papírtermékekre fókuszálunk, amelyek esetében fontos az első benyomás vagy a nyomat emlék, emlékeztető funkciója.

Egyaránt készítünk reprezentatív névjegykártyákat, meghívókat, kísérőkártyákat, esküvői, rendezvényes vagy party meghívókat csakúgy, mint limitált példányszámú képeslapokat, fametszet szerű plakátokat vagy kreatív szóróanyagokat és marketing papírterméket.

Olyanoknak ajánljuk szolgáltatásainkat és ezt a nyomdatecnikát, akik számára kiemelt szempont, hogy a nyomatok kitűnjenek a megszokott látványvilágukból és ezzel különleges, emlékezetes hatást érjenek el. Eddigi munkáinkban egyaránt voltak kiállításokra, expókra készült marketinganyagok, magas minőségű és szépségű névjegyek, esküvői és kiállítási meghívók, külön megnyomott borítékokkal, de már többször készíthettünk ünnepi és kereskedelmi célra szánt képeslapokat is.

 

Árszabás.

Áraink általában a feladat összetettségéhez és a kellő darabszámhoz igazodik, így minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.

 

Segítségre van szükség?

Mivel a magasnyomás (ismertebb, angol nevén a letterpress) már nem olyan elterjedt és ezért nem nagyon ismertek technikai megkötései és sajátosságai, és mivel manapság nagy változásokon megy keresztül, így, ha szükség van rá, szívesen segítünk már a tervezésnél is hogy a lehető legszebb és a célnak legmegfelelőbb eredmény kerüljön végül a papírra.

Készítettünk egy bemutató csomagot és egy útmutatót is azok számára, akik magasnyomással, letterpressel készült nyomtatáson gondolkodnak. Az útmutatóban szereplő leggyakoribb kérdéseket és praktikus tanácsokat úgy szedtük össze, hogy a bemutató anyagokat kézben tartva könnyen megérthetőek legyenek tanácsaink.

Mindazok, akik meg szeretnék kapni bemutató csomagunkat és vagy pdf útmutatónkat, elég, ha küldenek egy emailt az info@typotrafik.com-ra a nevükkel és postacímükkel.

(Útmutatónk saját szellemi tulajdonunk, felhasználni csak saját célra lehet, illetve az abban szereplő képek és információs anyagok oktatási felhasználásra készültek. Azokat sokszorosítani, megosztani, harmadik félként felhasználni nem lehet.)

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, illetve ajánlatkérés esetén is, igyekszünk minél hamarabb válaszolni a megkeresésekre!

 
 

info@typotrafik.com