typotrafik

Ügyelünk arra, hogy minden termékünk igazi ajándéktárgy vagy hangulatos kiegészítő legyen. Legtöbbjük manufakturálisan, kézzel és kézi gépekkel készül, környezetbarát alapanyagokból, és sokuk már hordoz valamilyen történetet kialakulásukban, jelentésükben. Az alábbiakban az ismertetőik mellett ezeket a történeteket is elolvashatod.

 

Ha pedig rendelni szeretnél, akkor csak kattints erre a gombra és válogass kedvedre webshopunkban!

 

 

Ezer szöges szívek

Lepd meg párod vagy a számodra fontos embert egy szögekből összeálló szívvel! Egyszerre fog meglepődni rajta, és elolvadni, hogy milyen egyedi dolgot találtál neki.

 
nutolt-sziv-i.jpg

Fába vésett szívek

Természetszerető embereknek mindig értékes lelet, ha egy szép levelet találnak vagy egy érdekes fadarabot. A gyakran túrázók pedig sokszor fel is vésik nevüket a turistaházak ajtófélfájára vagy egy esőbeállóra. De miért is ne lehetne hazavinni emlékbe azt a darab fát?

 
sornyito-i.jpg

Antik hangulatú fali sörnyitók

Legyen az pasibarlang vagy egy jól felszerelt műhely, a szalonnasütögető melletti kisház fala vagy egy kis zug, ahol vasárnaponként el lehet szöszölni az időt, addig nem lehet teljes, amíg nincs a falán egy vintage és mindig kéznél lévő sörnyitó.

 
belyegzok-i.jpg

Alkalmi bélyegzők a mindennapokra

A mindennapok szürkeségét a legjobban az apróságok dobják fel. Olyan dolgok, melyekből tudjuk, hogy párunk tervel valamit és gondol ránk. 

De miért ne lehetne ezt nagyon stílusosan csinálni? Mint például ezekkel a szokatlan és meglepő bélyegzőkkel.

 

Kínai gömblampion 30 borítékból

Ha üres a szobád mert most költöztél vagy csak jól jönne egy kis tradíció, keleties hangulat, de nem akarsz egy bronz Buddhát felhajtani, akkor ezek a holdújévi lampionok a neked valóak!

Te magad készítheted el őket, hogy  igazi hand-made díszeid lehessenek!

 
10lampion-i.jpg

Kínai rizsszem lampion 10 borítékból 

A lampion bejön, de félsz, hogy nincs hozzá kézügyességed? Nem baj, ezért tartunk kínai borítéklampionból egy kisebbet is, melyet pár pillanat alatt össze tudsz állítani egy tűzőgép segítségével.

Nézd meg!

 

Raklap poháralátétek

Nem lesz megolvadó terítő, felhólyagosodott asztallap, sőt, nyáron a lecsapódó pára tócsái és a szétmálló karton alátétek sem okoznak majd gondot, hiszen itt vannak raklap poháralátétjeink.